Nincs engedélyezve a javascript az eszközödön. Weboldalunk használatához kérjük, mindenképp állítsd be a működését, mivel egyes funkciók enélkül nem fognak megfelelően működni!
Randi8 Társkereső
Jelenlegi böngésződön a weboldalunk nem biztos, hogy teljes funkcionalitással fog tudni működni, ezért kérjük, válts a legújabb Firefox vagy Chrome böngészőre! Részletek »
Kiknek szánjuk az online felületet?
Érezted már úgy, hogy...
Érezted már úgy, hogy az összes társkeresőn...
Akkor itt jó helyen jársz, mert...
MÁR AZ ELSŐ NAP 600 LEVELET KAPSZ?
Ez zavaró és kezelhetetlen, főleg ha a tartalom sem az igazi.
ITT CSAK AZZAL KELL BESZÉLNED, AKIVEL SZERETNÉL
Csak attól kaphatsz levelet, aki neked is tetszik!
SOK A KÉRETLEN, ZAKLATÓ TARTALOM?
"Jobb helyeken" pár szaftos mondat, vagy 1-1 intim testrész is szembejöhet.
A RANDI8 SZIGORÚ SZABÁLYRENDSZERRE ÉPÜL
Szigorú szabályokkal és kötelező értékelési rendszerrel védjük felhasználóinkat!
KEVÉS A KOMOLY, AKTíV TÁRSKERESŐ?
Az érzés, amikor valaki érdekel, de soha nem ír vissza, vagy régóta be sem lépett.
ITT MINDENKI AKTÍV ÉS KOMOLY KAPCSOLATOT KERES
Az inaktív tagok nem jelennek meg a keresésben!
SOK A KAMU PROFIL?
Amikor személyesen kiderül, hogy a feltöltött kép csak illusztráció volt.
AZ OLDALON MINDEN PROFIL HITELESített
Nálunk minden adatlap hitelesített, így nem érhetnek meglepetések!
Csak valódi adatlapokkal találkozhatsz
Célunk az, hogy mindenki saját magáról készült, aktuális állapotot tükröző képet töltsön fel, és a találkozások során ne érjen senkit kellemetlen meglepetés egy nem valós, vagy megtévesztő profil miatt. Ezért szükséges a hitelesítőkép.
Hitelesítő folyamatunkat a Ti érdeketekben fejlesztettük ki. Lényege:
egy papírlapra rajzolj egy szívecskét,
készíts egy fotót úgy, hogy az alakod legalább fele az arcoddal és a lapra rajzolt szívecskével együtt jól látható legyen,
a hitelesítő képet a többi feltöltött képpel hasonlítjuk össze, így a régi vagy valótlan képeket feltöltők kiesnek, és tudjuk biztosítani számodra azt, hogy valóban azzal ismerkedsz, aki a képen szerepel.
Miért kell papírra rajzolni a szívecskét?
Nem a technika ellen vagyunk, viszont mivel mi nem ismerünk még téged, és nem tudjuk, hogy nézel ki, ezért ha csak ráilleszted az ábrát az egyik fotóra, nem fogjuk tudni, hogy a feltöltött képek valóban rólad készültek-e. Nem jó tehát, ha a hitelesítő rajzot egy szerkesztő segítségével helyezed el egy fotón, hiszen így pont a hitelesítés nem valósul meg. Mobileszközön készült ábrát nem fogadunk el!
Nincsenek fénykép nélküli felhasználók
Ha valaki társat keres és ezt online teszi, akkor úgy gondoljuk, hogy egy jó fénykép elengedhetetlen a sikerhez. A Randi8 oldalon kötelező egy arckép, és egy egész alakos kép feltöltése, így egyértelműen láthatod, hogy kivel ismerkedsz!
Arckép
- Jól látszik az arc,
- nincs napszemüveg,
- nem homályos, nem sötét.
Egészalakos kép
- Jól látszik a teljes alak, vagy
- az arc és az alak legalább 3/4-e,
- nem homályos, nem sötét.

Beszélgetés csak kölcsönös szimpátia esetén lehetséges
A rendszer a beállításaid alapján javasol számodra embereket. Naponta 8 emberre mondhatod azt, hogy tetszik neked, az adott felhasználók erről értesítést kapnak. Ha a másik félnek is szimpatikus vagy, akkor tudtok elkezdeni beszélgetni, így sok fölösleges kör kiszűrhető.
Miért jó ez Neked?
Hatékonyabb ismerkedést tesz lehetővé, mivel több időd jut azokra, akikkel tényleg kölcsönös az érdeklődés:
csak azok jelennek meg a találati listádban, akikkel kölcsönösen, minden beállítás alapján megfeleltek egymásnak, így az idődet olyanokra fordíthatod, akikkel nagyobb valószínűséggel összeilletek,
nem lesz tele a várólistád olyan tagokkal, akikkel már a beállításaid alapján biztos, hogy nem szeretnél kapcsolatot teremteni.
Erős szabályrendszer és értékelési lehetőség
Nincsenek régóta inaktív tagok! A 3 napnál régebben belépett felhasználókat elrejtjük a keresések közül, így csak valóban aktív és komoly szándékkal kereső emberekkel találkozhatsz az oldalon!
Ne aggódj, ha nem léptél be 3 napig, amikor legközelebb bejelentkezel, fiókod újra aktívvá válik, és ismét megjelensz a keresési találatok között. Amennyiben valakinél elfogytak a keresési találatok, van lehetősége az inaktív tagok között is keresni.
Fontos! A Te érdeked, hogy aktív maradj, hiszen így mindenképp látható leszel a találatok között, és ha tetszel valakinek, be tud jelölni! Add meg magadnak az esélyt, hogy egymásra találjatok!
Értékelési rendszerünk használatával segíthettek egymásnak azzal, hogy megosztjátok véleményeteket, tapasztalataitokat azokról, akikkel kapcsolatba kerültetek.
Egy-egy beszélgetés lezártával értékelned kell a másikat, hogy mi a véleményed róla (pl. milyen volt a kapcsolatfelvétel, rendben mentek-e a dolgok, rendes volt veled a másik fél, vagy esetleg el sem ment a megbeszélt randira). A visszajelzések alapján megválunk azoktól, akiknek a megbízhatósági mutatója egy bizonyos szint alá csökken!
Adminisztrátoraink ellenőrzik a képfeltöltéseket és a bemutatkozásokat.
Az ellenőrzéssel az a célunk, hogy ezzel is biztosítsuk az adatlapok valódiságát és a minőségi tartalmat az oldalon. Pár mondatos bemutatkozást mindenkitől elvárunk.
Ingyenes tagság
A regisztráció és a tagság ingyenes, sőt, egyetlen funkciót leszámítva a teljes oldal használata díjmentes! :)
"Kávé díj"
Ha valakivel sikerült párba állnod, lehetőségetek nyílik a beszélgetésre. A beszélgetés megkezdésekor fejenként 250 Ft kerül levonásra, ezt követően már teljesen ingyenesen kommunikálhattok egymással (mintha meginnátok egy virtuális kávét). Nincs költséged, ha a meglévő párjaiddal kommunikálsz, vagy ha épp senkivel nem levelezel.
Ha egyszerre nagyon sok taggal levelezel, érdemes havidíjas csomagra előfizetni, így kezdetektől fogva korlátlanul beszélgethetsz minden pároddal. A havidíj 30 napra szól, és ha lejárt, van lehetőséged eseti csomagra váltani (ld.előző pont), ha úgy látod, csak kevesebb felhasználóval várható levelezés.
Az online felület használata mellett személyesen is ismerkedhetsz rendezvényeinken keresztül.
Megnézem, mit érdemes tudni a rendezvényekről!
Szeretnék a közösség tagja lenni, regisztrálok!